Friday, 15 February 2013

SUPRA KRYLON FOUNDATION


Supra ni bagus...ia adalah pemkaian bedak yang paling asas... langkah pertama sapu rata supra ni....langkah kedua barula pakai edak debu (loose powder) atau pakai bedak compact... foundation ni tahan lama and kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata...serti kata lain xsememeh..cuma puff semula cikit ngan bedak compact...

untuk make up g jalan2 sapukan nipis shj pd muka...kalau nk g dinner or utk pengantin barulah sapu tebal2...hasilnya memang bagus..insyaallah tahan lama bila [akai...xrugi membelinya utk kegunaan sendiri...nk beli yg pack besar mahal sgt dlm RM130++..boleh beli repack ni cuma RM35 (7gm) shj..boleh tahan 3-4 bulan..kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua bekas2 jerawat sebesar kawah pun boleh cover....hasilnya kulit jdi GEBUS~~




Supra ni dah di repack kecik2...senang utk di bawa ke mana2...lagipun yg besar mmg mahal, kita guna bertahun mmg tak hbs...kosmetik ni kaloo boleh tak nak la simpan lama sangat...plg lama pon 6 bulan..so, better beli yg kecik2 ni jer...3-4 bulan blh tahan...

Harga : 7g
RM35

Pilihan warna :
2w : cerah (zizie ezzete)
3w : natural melayu (fasha sandha)
nb : kuning langsat (erra fazira)
4w : sawo matang (vanida imran)


 ~Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini...Hasilnya MALATOPSSSSS!!
~Long Lasting
~Halus
~with SPF35
~Pemakaian tahan sehingga 12jam
~Krylon supra color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak tahun 1999 tapi rahsia ini tak pernah ketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia seolekan cantik dan flawless....

CIRI-CIRI PRODUK:-

~Oily base sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
~utk org kulit normal & kering amat2 sesuai
~memberi efek kulit yg licin
~menutup parut jerawat, jeragat & cela
~tidak perlu memakai bedak
~ringkas, mudah & cepat



Memberi efect kuliy muka yang licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!!!
Hanya oles sedikit shj dpt sertakan keseluruhan wajah
pakai makeup nk lebih cantik!!!



Supra Krylon foundation memberikan kesan yg sgt cantik BILA DIPAKAI....
Oleskan seikit je dah nampak meletop...... :-)
Nak make up pun semangat seb foundation ni dpt tutupkan segala cela....
senang cita foundation ni memang TERBAIK!!!!!!!



Muka jadi flawless...licin...meletop..
yang penting tak berminyak....smooth ajer nk oles...
hanya guna sedikit sahaja..memeberi efek yang gebu dan mantop



Macam porcelain doll gitu kalo pakai ni!!
Supracolor ni macam Krylon tv pain stick juga. Cuma lebih sikit oily sikit jer.
Muka senang nk blend, senang nk sapu sebab licin...senang rata sebab senang sapu.
Flawless sebab senang rata









No comments:

Post a Comment

Post a Comment